Estimats veïns, com ja es va plantejar a la darrera Assemblea, l’Associació de Veïns en relació a l’aprovació definitiva de nomenclatura de les vies públiques i numeració dels immobles de Can Puigdemir, vol promoure un projecte de cohesió social mitjançant l’oferiment de la retolació dels números al conjunt dels veïns.

Des de l’Associació s’impulsa un projecte on l’objectiu final és la compra de les plaques amb la numeració de cadascuna de les parcel·les segons l’aprovació definitiva feta per l’Ajuntament.

El Projecte “ Millorem l’entorn visual del nostre veïnat” pretén:

-Donar una imatge homogènia, neta i endreçada del nostre barri, utilitzant un mateix disseny per a totes les plaques.

-Facilitar la localització dels habitatges als diferents serveis, correus, logística, emergències. 

-Incrementar el sentiment de comunitat a Can Puigdemir.

Entenem que per que aquest projecte tingui èxit ha de ser atractiu per la gran majoria de veïns i al mateix temps implicar-los en el procés. Es per això que hem elaborat una petita enquesta per saber quina és la vostra opinió al respecte i si compartiu el projecte, saber quines son les vostres preferències en quant a disseny i material.

La intenció es portar-lo a terme durant aquesta tardor, de forma que si el projecte te el recolzament necessari, poder disposar dels número a finals de novembre.

La iniciativa part de la base del desig d’ aconseguir una millora en el paisatge urbà del barri, gràcies a uniformitzar la retolació de la numeració de les cases i fer-ho en consonància a la retolació dels noms dels carrers existents.

Pel que fa a la despesa econòmica, aquesta va directament relacionada a la quantitat de veïns que vulguin participar d’aquest projecte, i al material utilitzat. Des de l’associació ens inclinem per un cost que pot oscil·lar entre els 10 i 20 euros, però això s’haurà de confirmar quan tinguem més informació gràcies a l’enquesta.